933 880 890
PORT BADALONA RESIDENCIAL

El convidem a gaudir en exclusiva d'aquesta nova promoció d'habitatges situada en un entorn immillorable. A molt pocs metres de la platja, al costat del Port Nàutic Badalona, ia només 10 km de la ciutat de Barcelona.

Trieu el tipus d'habitatge que s'adapti a les seves necessitats; amb 3 o 4 habitacions, una distribució pensada tots els detalls, perfectament equipades amb productes de primera línia amb els millors materials i acabats. 

Els nostres habitatges de planta baixa li ofereixen una infinitat d'avantatges: facilitat d'accessos, proximitat a zones enjardinades i platges, àmplies terrasses ...Els habitatges tipus dúplex, han estat especialment concebudes per a aquells que busquen alguna cosa més, aquest aspecte exclusiu i original que encaixa amb la seva forma de ser i viure. 

Gaudiu de les increïbles possibilitats i avantatges que li ofereix aquest tipus d'habitatge: gran terrassa / solàrium, magnífiques vistes i una envejable sensació d'intimitat i independència.

Excel·lent comunicació per transport públic i amb accesos a les principals autopistes i carreteres.
1
PROP DEL MAR Port Badalona Residencial en primera línia de mar, a molts pocs metres de la platja, junt al Port Nàutic Badalona, i a tant sols 10 km de la ciutat de Barcelona.
2
DE 3 A 4 HABITACIONS Pisos de 90 a 105 metres quadrats amb una distribució actual pensada en tots els detalls.
3
TERRASSA PRÒPIA Els nostres habitatges tenen una gran terrassa / solàrium que ofereix unes magnífiques vistes i una envejable sensació d'intimitat i independència.
4
ZONA PRIVADA Una àmplia zona privada, ideal perquè vostè i la seva família gaudeixin d'una gran piscina comunitària, una forma original i diferent de viure.

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.