933 880 890
GRUPO INMOBILIARIO HOGAR
Som un grup constituït per una sèrie d'empreses multidisciplinars, que realitza de forma íntegra totes les nostres promocions immobiliàries, des de l'obtenció del terreny, obres d'urbanització, construcció de l'edifici, i venda del mateix, obtenint així com a resultat una promoció amb:

- Acabats de primer nivell
- Preus de venda competitius
- Control total del procés constructiu
- Compliment del temps previst per a la finalització de l'obra
- Garanties i assegurances de la promoció construïda.

Gràcies a la solidesa del nostre treball realitzat, Grupo Immobiliario Hogar, compta amb una trajectòria de més de 600.000m2 construïts al llarg dels nostres més de 50 anys d'activitat.

Treballem en contínua expansió de nous projectes, amb noves promocions, altres en fase urbanística, clar exemple de la nostra estructura i projecció empresarial. Sent tot un referent en el sector, i comptant amb la confiança de les principals firmes industrials i de decoració

Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.